LOCURI DE MUNCA BACAU

Chiar daca vei lucra de acasa exista cateva cerinte obligatorii:
 * varsta peste 18 ani
 * limba engleza (cel putin)
 * camera video (webcam sau camera video profesionala)
 * conexiune la internet
 * act identitate (buletin sau pasaport sau carnet de sofer) scanat (este necesar pentru orice site international de videochat pentru a asigura ca sunt adevarate informatiile completate)
  Poze cu tine nu sunt obligatorii, dar vor ajuta mult sa atragi clienti daca le vei uploada in contul tau de pe siteul international de videochat.
Uite cum poti avea lumea la picioare in 3 pasi simpli:
 Pas 1 – completezi FORMULARUL Completezi cu informatii reale (care vor ramane confidentiale intre tine si siteul international de videochat).
 Pas 2 – primesti un email de la noi cu detaliile contului Va trebuie sa folosesti camera ta web (webcam-ul) pentru a face o poza la actul de identite scanat si o poza cu tine, pentru a demonstra ca esti o persoana reala. vei primi detalii complete dupa ce finalizezi pasul 1.
 Pas 3 – dupa activare, instalezi un program prin care faci videochat Contul tau va fi activat si va trebuie sa instalezi pe computerul tau un program. Din acest moment poti sa faci videochat si sa castigi $$$. Nu iti fa griji, te vom ajuta de fiecare data cand ai nevoie prin email: studiostarline@yahoo.com Lucreaza videochat de acasa ( pentru fete )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu