Vindem o iluzie si castigam bani din asta VIDEOCHAT BACAU






Noi stam in fata unui calculator, vindem o iluzie si castigam bani din asta, si chiar castigam bine!

Tu ce faci sa castigi bani?

E destul sa dai un search pe google cu videochat si ai gasit nu o descriere... ci zeci de descrieri privind activitatea de videochat.

E simplu stai in fata unui PC, si prin internet cu ajutorul unui webcam se fac transmisii live streaming, adica transmisii in direct video, catre membrii a unor site-uri de profil international, acestia platind un tarif pe minut ce poate varia de la 1 usd pana la 4 usd sau chiar mai mult, in functie de sesiunea-categoria la care esti inscrisa sau de fiecare site in parte. Exista atat sesiuni de chat non-adulte(fara nuditate) cat si adulte.

Activitatea de videochat e des confundata de anumiti oameni cu o activitate de prostitutie online. Nu intram in detalii pentru ca am putea aduce argumente bune ca sa contrazicem idea asta preconceputa si invechita, dar noi care desfasuram aceasta activitate putem spune ca e in proprtie de 100% e gresita aceasta afirmatie!
Intrebare pentru cei cu prejudecati: Ce e mai rusinos? Sa furi, sa minti, sa talharesti sau sa iti castigi un ban cinstit fie el si dintr-o activitate asa numita de o morala indoielnica? Raspunsul il stiti doar voi cei care cititi acum, aici!

Noi putem afirma ca nu e nimic iesit din comun sa castigi bani, usor, fara stress, comod la un loc de munca legal, sigur, distractiv, amuzant uneori, cu venituri lunare, mult peste media veniturilor normale din Romania.

Noi cele care suntem modele videochat sau videochat host-uri, suntem ambitioase, nonconformiste, rabdatoare, independente, castigam bine, ne permitem orice capriciu, nevoile ne sunt indeplinite de faptul ca stim sa castigam banii, prin atitudinea noastra, prin faptul ca stim sa fim placute, zambitoare, sociabile, in fata camerei de luat vederi, suntem dezinhibate, moderne si tot timpul in pas cu cele mai noi tendinte in moda, la volanul unei masini, si mai ales mergem tot timpul la noi acasa in apartamentul pe care ni-l permitem, sau calatorim pe unde ne dorim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu